trojmiejski napisał(a):
mirror napisał(a):O dzięki za info. Jak będę kończyła zajęcia max o 18 i będzie ciemno to pójdę sprawdzić które kwiaty świecą i zrobię foty,
No ten już raczej nie poświeci

trojmiejski napisał(a):
mirror napisał(a):O dzięki za info. Jak będę kończyła zajęcia max o 18 i będzie ciemno to pójdę sprawdzić które kwiaty świecą i zrobię foty,
MercuryFenix napisał(a):trojmiejski napisał(a):mirror napisał(a):O dzięki za info. Jak będę kończyła zajęcia max o 18 i będzie ciemno to pójdę sprawdzić które kwiaty świecą i zrobię foty,
No ten już raczej nie poświeciSwoją drogą, ciekawe dlaczego ściągnięto komory lampowe
![]()
Utilizer napisał(a):Ale fajnyŻe to się tam uchowało
qba napisał(a):tak się często działo z długo nieużywanymi OURW i nie tylko wersją 2250, ale i jednolampowymi. Trumienek na takim kwiecie z pierścieniem jeszcze nie widziałem, w ogóle rzadko koryta występowały na kwiatach.
trojmiejski napisał(a):Gdynia, ul. Abrahama, kwiatek już kiedyś przeze mnie sfocony, ale jako, że teraz drzewa go zasłaniające zostały wycięte oraz w momencie gdy tam byłem Słońce świeciło pod korzystnym kątem to sfociłem go jeszcze raz:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości