Chłopaki sorry pomyliłem się nie Ledy tylko Traffic Vision zniknęły
Dobrze że one zniknęły nie podobały mi się one zwłaszcza jak były montowane szczytowo
lumix26 napisał(a):Chłopaki sorry pomyliłem się nie Ledy tylko Traffic Vision zniknęły
Dobrze że one zniknęły nie podobały mi się one zwłaszcza jak były montowane szczytowo
mariano napisał(a):Sprawdzałem, parametry techniczne tych lamp, to mają całkiem przyzwoite. Przykładowo 150 W ma 13000 - 15000 lm Szczerze mówiąc wolałbym żeby na naszych ulicach montowano indukcyjniaki zamiast tych beznadziejnych opraw z diodami ledowymi, które coraz częściej się pojawiają. Cena opraw identyczna i żywotność identyczna.
Elektroservice napisał(a):A ja dzisiaj widziałem indukcje w akcji na żywo
Tankowałem ON na stacji paliw LOTOS oświetlanej właśnie lampami indukcyjnymi takimi samymi jak te w tych Ledingach.
XXXJeDXXXX napisał(a):Elektroservice napisał(a):A ja dzisiaj widziałem indukcje w akcji na żywo
Tankowałem ON na stacji paliw LOTOS oświetlanej właśnie lampami indukcyjnymi takimi samymi jak te w tych Ledingach.
Wrażenia
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość