qba napisał(a):ja jednak wolę sellenium od malagi.
Ja też, lecz w lublinie, jest nagły taki ich skok że się przejadają jak strady w 90-tych. w Lublinie.
qba napisał(a):ja jednak wolę sellenium od malagi.
a która SGS 203, 204 czy Malaga jest z aluminiumŻadna... Ja tam do Malag nic nie mam.
Watt napisał(a):Nowe Malagijest wiele lepszych opraw, to to coś powiesili
Dziękujemy za skorzystanie ze skrzynki dialogu społecznego.
Na podstawie danych przekazanych przez Wydział Realizacji Inwestycji Zarządu Dróg i Mostów informujemy, że w oświetleniu drogowym na przebudowywanym skrzyżowaniu al. Kraśnickiej i ul. Bohaterów Monte Cassino zamontowano oprawy SGS, które są zgodne ze Specyfikacją Techniczną Wykonania i Odbioru Robót.
Watt napisał(a):zobaczcie odpowiedź z linka http://dialog.lublin.eu/pytanie/?id=117 ... 2c15393da6 :Dziękujemy za skorzystanie ze skrzynki dialogu społecznego.
Na podstawie danych przekazanych przez Wydział Realizacji Inwestycji Zarządu Dróg i Mostów informujemy, że w oświetleniu drogowym na przebudowywanym skrzyżowaniu al. Kraśnickiej i ul. Bohaterów Monte Cassino zamontowano oprawy SGS, które są zgodne ze Specyfikacją Techniczną Wykonania i Odbioru Robót.
To jest ignorancja, prawda
trojmiejski napisał(a):Gdańsk, ul. Jana Bażyńskiego, betoniaki z Lunami wyleciały, a w zamian pojawiły się Ambary:
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości