famabud napisał(a):Lampka napisał(a):Ja słyszałem, że w połowie miesiąca może być jeszcze około 20 stopni. Ciekawe, czy się sprawdzi.
Fajnie by było, zbyt szybko zimno się zrobiło...
dobrze jest

famabud napisał(a):Lampka napisał(a):Ja słyszałem, że w połowie miesiąca może być jeszcze około 20 stopni. Ciekawe, czy się sprawdzi.
Fajnie by było, zbyt szybko zimno się zrobiło...
Watt napisał(a):U mnie był przymrozek, 1 czy 2 stopnie na minusie, przez co zniszczyły mi się rośliny w ogrodzie
XXXJeDXXXX napisał(a):Watt napisał(a):U mnie był przymrozek, 1 czy 2 stopnie na minusie, przez co zniszczyły mi się rośliny w ogrodzie
Jak ładna pogoda, + bezchmurne niebo w nocy to chyba logiczne że będą przymrozki. Przecież co za problem rośliny przykryć, przecież to już normalne przymrozki w tej porze. Tylko się nie chce, a potem płakać
cukrownik napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Watt napisał(a):U mnie był przymrozek, 1 czy 2 stopnie na minusie, przez co zniszczyły mi się rośliny w ogrodzie
Jak ładna pogoda, + bezchmurne niebo w nocy to chyba logiczne że będą przymrozki. Przecież co za problem rośliny przykryć, przecież to już normalne przymrozki w tej porze. Tylko się nie chce, a potem płakać
Czym Ty chcesz rośliny w ogrodzie przykrywać?![]()
![]()
Płachtą jakąś?
![]()
O tej porze przymrozki są czymś normalnym i należy pogodzić się z tym, że ogród nie będzie już taki ładny jak w cieplejszym czasie. To jest normalne, każdego roku prędzej czy później roślinki padają.
XXXJeDXXXX napisał(a):Gałęźmi sosnowych drzew, lub specjlnymi foliami przepuszczającymy powietrze ?
cukrownik napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Gałęźmi sosnowych drzew, lub specjlnymi foliami przepuszczającymy powietrze ?
Powiedz mi, w jaki sposób Twoim zdaniem jakieś gałązki uchronią rośliny przed przemarznięciem? Zresztą, nałożenie gałęzi na roślinki spowoduje ich zniszczenie więc nie wiem skąd ten pomysł z gałęziami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości