Watt napisał(a):SGS203 to stary złom tak samo jak OZS
XXXJeDXXXX napisał(a):Watt napisał(a):SGS203 to stary złom tak samo jak OZS
Za to twoje ledy to wielka nowość techniczna. Niedość że świeci jak gniot to wygląda jak szrot. Zgadzam się z Pawłem, przynajmniej nie świeci we wszystkie strony, i nie wygląda jak fasolka.
To tyle. OZS-70 mimo iż ma wady, to klasyk, niestety coraz rzadszy, Whites masz jeszcze ją w kolekcji ?
Watt napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Watt napisał(a):SGS203 to stary złom tak samo jak OZS
Za to twoje ledy to wielka nowość techniczna. Niedość że świeci jak gniot to wygląda jak szrot. Zgadzam się z Pawłem, przynajmniej nie świeci we wszystkie strony, i nie wygląda jak fasolka.
To tyle. OZS-70 mimo iż ma wady, to klasyk, niestety coraz rzadszy, Whites masz jeszcze ją w kolekcji ?
Wlasnie tak wyobraz sobie. Leda z tloczonym odblysnikiem swieci lepiej niz twoj OZS lub przestarzaly SGS 203.
Watt napisał(a):SGS203 jest produkkowany dluzej niz wszystkie wersje Ledy. Oczywiscie Elgo swoja Lede ciagle ulepszalo, a nie to co Philips, tzn. od dwudziestu paru lat klepac to samo bez zadnych zmian...
Watt napisał(a):SGSy maja beznadziejne klosze. Jedyne SGS jakie sa w mojej okolicy, wszysciutkie co do jednego maja zniszczone klosze, ktore dzialaja juz raczej jako pochlaniacze swiatla. A na ulicy jest wyraznie ciemno. A nie sa stare, wisza moze od 2006 roku. Jakos na Widzewie stare OUSd z 2000 roku nie maja nawet sladu ogolnego starzenia sie, klosze sa czyste, fabra nie odlazi, a wszystkie maja nowe lampy I to dopiero mozna nazwac dobrym swieceniem. Jak ktos ma watpliwosci to moge zrobic zdjecia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości