Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego. Na tym forum łączymy teorię z praktyką. Nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. ;)
Elektroservice napisał(a):Na miejscu kierowcy samochodu wyposażonego w rejestrator bym wysiadł i pogonił gościa co najmniej siekierą za to co odwala
Raczej to wygląda jakby napastnik "gonił" ofiarę ataku Świat jest dziwny Świrów nie brakuje swoją drogą wystarczy by kierowca jechał naprzód i gwałtownie skręcił . Twój rejestrator ma podgląd czasu rzeczywistego ? bo z tego co słyszałem są też same "nagrywarki"
Moje rejestratory (zarówno Prestigio jak i Vakoss) zapisują wraz z obrazem datę i godzinę Widoczny na zdjęciach wyżej monitorek ma 2 wejścia AV więc oba rejestratory będą pod to podłączone
Precz z przewodami YDYt, oraz podobnymi w instalacjach elektrycznych !
nie wiedziałem gdzie to dać ,właśnie odgrzebałem stare fotki. może do bezsensownych przeróbek opraw ? dołożyłem sobie kiedyś trzecią rurę w oprawie dla 2 świetlówek
i przerobiłem lampę z abażurem na 2 świetlówki PL-S 11 watt można krytykować
A tam zaraz krytykować, bardzo kreatywnie, oprawa na 3 świetlówki jest superowa
Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego. Na tym forum łączymy teorię z praktyką. Nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. ;)