neon44 napisał(a):wczoraj to widziałem. Ten MIX świeci tak jakoby tylko żarnik ledwo świecił, LRF w duecie oczywiście świeci ładne.
Już niecałe 2 lata temu ten mix świecił tak samo, jak obecnie. Raz, w zeszłym roku, jak jechałem akurat przez tą ulicę, to widziałem, że nie działał, ale później powrócił do życia, widocznie był to jakiś jednorazowy wybryk. Pewnie ten mix jest już stary, a jeżeli działa przez dławik (co jest prawdopodobne), to jest większa szansa, że jarznik padnie w niej szybciej, niż przepali się żarnik. Może jak będą również tam zakładać LEDy (o ile będą), to uda mi się go odzyskać
A LRF świeci, jak świecił, pewnie z tych krajowych jeszcze
neon44 napisał(a):Spostrzegawczy jesteś w kwestii oświetlenia ulicznego w Gliwicach.
Powiem szczerze, że zawsze, jak gdzieś jestem, albo idę, to pierwsze, co rzuca mi się w oczy i na co patrzę, to oświetlenie, obojętnie, czy to w jakimś sklepie, czy na ulicy, czy w innych miejscach

Takie można powiedzieć "zboczenie kolekcjonerskie"

Jeżeli coś działa, albo świeci w jakiś dziwny sposób, to tym bardziej zwraca moją uwagę. Jak pierwszy raz z daleka zobaczyłem tego mixa, to zastanawiałem się, czy to nie jakaś biała soda, albo MH, dopiero, jak podszedłem bliżej, to zobaczyłem, że to mix.