wymiana lampy w oprawie OURW 2250
wym.statecznika i lampy w oprawie SGS 203

Paweł napisał(a):Ale owadów w kloszu![]()
Tu mam pytanie - dlaczego wkręcanie LRFy głownie lub tylko PhilipsaZe względu na ich cenę, jakość, mniejszy spadek strumienia świetlnego...
![]()
Zdjęcia z OURW2250 i SGS203 oczywiście ekstra!
-Wizard- napisał(a):Te owady chyba naleciały przez to, że klosz był niedomknięty (widać na pierwszej fotce). Przyłączam się również do pytania Pawła i pytanie ode mnie - czy druga oprawka była czynna? Wiem oczywiście dlaczego wkręca się jednego LRF'a, tylko pytam z czystej ciekawości.![]()
Foty jak zwykle pierwszorzędne Michale.
Michal napisał(a):-Wizard- napisał(a):Te owady chyba naleciały przez to, że klosz był niedomknięty (widać na pierwszej fotce). Przyłączam się również do pytania Pawła i pytanie ode mnie - czy druga oprawka była czynna? Wiem oczywiście dlaczego wkręca się jednego LRF'a, tylko pytam z czystej ciekawości.![]()
Foty jak zwykle pierwszorzędne Michale.
Druga oprawka była niestety nieczynna,piszę "niestety "bo chciałem wkręcić dwie lampy,żeby pokazać tą oprawę w całej okazałości,może przy innej okazji się uda
Bartek napisał(a)::arrow: Michal,czy sam operujesz koszemBo na fotkach operatora nie widzę nigdzie.
swietlik napisał(a)::arrow: Michał często siadają te "ballasty" philipsa?? Wydaje mi się, że nie są one zbyt dobrej jakości...
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości