Lampka napisał(a):Mi tam się podoba jej niestandardowe działanieTakich migających TL-Xów to na pewno do recyklingu nie wydam, no, chyba, że miałbym ich po sufit i już byłyby wydojone
Whites86 napisał(a):Lampka napisał(a):Mi tam się podoba jej niestandardowe działanieTakich migających TL-Xów to na pewno do recyklingu nie wydam, no, chyba, że miałbym ich po sufit i już byłyby wydojone
ehhh nigdy tego nie zrozumiem![]()
Lampka napisał(a):Whites86 napisał(a):Lampka napisał(a):Mi tam się podoba jej niestandardowe działanieTakich migających TL-Xów to na pewno do recyklingu nie wydam, no, chyba, że miałbym ich po sufit i już byłyby wydojone
ehhh nigdy tego nie zrozumiem![]()
Pewnie dlatego, że ciebie nie kręci proces zużycia lamp i reakcje, jakie wówczas zachodząDla mnie to najciekawszy okres działania lampy, choć oczywiście też lubię sobie popatrzeć na dobrze działające lampki
Lampka napisał(a):Bedę musiał spróbować, mam nadzieję, że podłączenie tuza do dławika rtęciowego nie spowoduje jego uszkodzenia (chodzi o izolację w dławiku, cieńszą, niż w sodowych)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości