Szczekociny to miasto w woj. śląskim, w powiecie zawierciańskim. Jest ono położone nad rzeką Pilicą na obszarze Niecki Włoszczowskiej, będącej częścią Niecki Nidziańskiej. Miasto zamieszkuje ponad 3700 osób.
Szczekociny to miasto w woj. śląskim, w powiecie zawierciańskim. Jest ono położone nad rzeką Pilicą na obszarze Niecki Włoszczowskiej, będącej częścią Niecki Nidziańskiej. Miasto zamieszkuje ponad 3700 osób.
slaweklampy napisał(a):Coś blade te zdjęcia są.
famabud napisał(a):Mam nadzieję, że przy wymianie łyżek wymienili też małe Malagi 70W, bo to niezła miernota w takim miejscu.Szkoda tych łyżek.
ourp napisał(a):Panowie, rozumiem wasz sentymentalizm względem łyzek. To nie zmienia jednak faktu, iż malaga jest oprawa tania i dobra. Chodzi mi tu głownie o wersje 150W. Dobrze, ze w ramach modernizacji zamontowano wysiegniki pod przewodami linii napowietrznej. To ułatwia konserwację oraz sprawia, ze oprawy oswietlaja lepiej, bo sa zamontowane niżej. Dziwi mnie tylko ten kwiatek łyzek co się tam ostał.
XXXJeDXXXX napisał(a):ourp napisał(a):Panowie, rozumiem wasz sentymentalizm względem łyzek. To nie zmienia jednak faktu, iż malaga jest oprawa tania i dobra. Chodzi mi tu głownie o wersje 150W. Dobrze, ze w ramach modernizacji zamontowano wysiegniki pod przewodami linii napowietrznej. To ułatwia konserwację oraz sprawia, ze oprawy oswietlaja lepiej, bo sa zamontowane niżej. Dziwi mnie tylko ten kwiatek łyzek co się tam ostał.
Jest chociaż ciekawiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości