Whites86 napisał(a):kalendarzowa to tak naprawdę bzdura, zima tak naprawdę zaczyna się z początkiem grudnia
KaszeL napisał(a):Whites86 napisał(a):kalendarzowa to tak naprawdę bzdura, zima tak naprawdę zaczyna się z początkiem grudnia
Właśnie widzę jak się zaczęła zima od początku grudnia
Whites86 napisał(a):KaszeL napisał(a):Whites86 napisał(a):kalendarzowa to tak naprawdę bzdura, zima tak naprawdę zaczyna się z początkiem grudnia
Właśnie widzę jak się zaczęła zima od początku grudnia
dla mnie jesień się konczy jak już wszystkie liście z drzew spadną
mateusz napisał(a):Aktualnie jest u mnie 0 a minionej nocy było jakieś -6 ... Śnieg w większości nadal leży. Jednak Polska jest nieco zróżnicowana jeśli chodzi o warunki pogodowe. Rzeczywiście zima 2006/2007 była bardzo ciepła ale z tego co pamiętam następna zima - 2007/8 była podobna. Moim zdaniem ciężko oceniać na dzień dzisiejszy jaka będzie tegoroczna zima.. W zeszłym roku w moich terenach (Północy-wschód) w grudniu była lekka zima z niedużą ilością śniegu, zaś na święta było duże ocieplenie ale w styczniu wróciła zima i z niedużymi przerwami trzymała gdzieś do pierwszego tygodnia kwietnia![]()
Whites86 napisał(a):dla mnie jesień się konczy jak już wszystkie liście z drzew spadną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości