Utilizer napisał(a):Tak ale liczyły się koszty i wersje z ramką od OURW wychodziły w bardzo małych ilościach
Elektroservice napisał(a):Nie z ramką od OURW tylko taką jak w OURW ale dopasowaną do rozmiarów OUR.
Elektroservice napisał(a):Nie z ramką od OURW tylko taką jak w OURW ale dopasowaną do rozmiarów OUR.
Whites, ja Cię nie oskarżam że nakazujesz tak, ale przez Twoje ciągłe pisanie "padaka" wszyscy tak teraz piszą a nie ukrywam że to jest wkurzające (żeby nie powiedzieć gorzej).
Whites, ja Cię nie oskarżam że nakazujesz tak, ale przez Twoje ciągłe pisanie "padaka" wszyscy tak teraz piszą a nie ukrywam że to jest wkurzające (żeby nie powiedzieć gorzej).
famabud napisał(a):Whites, ja Cię nie oskarżam że nakazujesz tak, ale przez Twoje ciągłe pisanie "padaka" wszyscy tak teraz piszą a nie ukrywam że to jest wkurzające (żeby nie powiedzieć gorzej).
Tylko kto na Ledę woła bazyl czy paskudaBądźmy konsekwentni
Nie przepadam ani za Ledą, ani za OUR125, uważam, że obie te oprawy nie są doskonałe, ale staram się powstrzymywać tego typu negatywnych określeń.
No i oczywiście to nieprawda, że odbłyśnik wypala się od temperatury, bo przecież nie jest z plastiku, ORZ7/2 miały odbłyśniki z aluminium wyższej czystości.
Whites86 napisał(a):Elektroservice napisał(a):Nie z ramką od OURW tylko taką jak w OURW ale dopasowaną do rozmiarów OUR.
bo to jest padakaa słowo padaka często używam określając stan faktyczny tej oprawy
Elektroservice napisał(a):Whites86 napisał(a):Elektroservice napisał(a):Nie z ramką od OURW tylko taką jak w OURW ale dopasowaną do rozmiarów OUR.
bo to jest padakaa słowo padaka często używam określając stan faktyczny tej oprawy
Tylko jakoś dziwne, że przez Twoją gadkę wszyscy teraz tak piszą.
Dobra, ja już się nie odzywam.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości