qba napisał(a):Ja widziałem kiedyś w całości zatynkowanego i zamalowanego WOSa. Razem z kloszem oczywiście.
I co świecił jeszcze

qba napisał(a):Ja widziałem kiedyś w całości zatynkowanego i zamalowanego WOSa. Razem z kloszem oczywiście.
lumix26 napisał(a):qba napisał(a):Ja widziałem kiedyś w całości zatynkowanego i zamalowanego WOSa. Razem z kloszem oczywiście.
I co świecił jeszcze
Watt napisał(a):U mojego wujka również są zamurowane WOSy, w których ktoś porozbijał klosze żeby dało się zmienić żarówki (w sumie nie wiem po co, bo do ziemi nie dociera ani krztyna światła)
Watt napisał(a):Spodziewam się że halopak
DarekG napisał(a):Watt napisał(a):Spodziewam się że halopak
Zgadłeś ;p Obecnie wszędzie na dworzu mam halopaki ale mi nie przeszkadzają i jest więcej światła niz przy wosach. Z czasem halopaki zastąpi coś jeszcze lepszego ale narazie mam inne wydatki. Wracając do tematu opraw wewnątrz to też kilka razy widziałem zamurowane oprawy albo poprostu pomalowane
XXXJeDXXXX napisał(a):DarekG napisał(a):Watt napisał(a):Spodziewam się że halopak
Zgadłeś ;p Obecnie wszędzie na dworzu mam halopaki ale mi nie przeszkadzają i jest więcej światła niz przy wosach. Z czasem halopaki zastąpi coś jeszcze lepszego ale narazie mam inne wydatki. Wracając do tematu opraw wewnątrz to też kilka razy widziałem zamurowane oprawy albo poprostu pomalowane
Halopaki LED-owe ?
Powrót do Oświetlenie wewnętrzne budynków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość