swietlik napisał(a):....
Jak dla mnie, forum jest niezawodne![]()
Jeszcze nie miałem sytuacji, w której forum l-g by się nie otwierało lub przy odpowiedziach wyskakiwał by Error.
No i dobrze. Ale innym się to losowo zdarza - niestety!
swietlik napisał(a):....
Jak dla mnie, forum jest niezawodne![]()
Jeszcze nie miałem sytuacji, w której forum l-g by się nie otwierało lub przy odpowiedziach wyskakiwał by Error.
cieszyn napisał(a):No i dobrze. Ale innym się to losowo zdarza - niestety!
KaszeL napisał(a):Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to nawet nie zauważycie, że całość działa już a nowym sprzęcie
KaszeL napisał(a):Witam serdecznie.
To, że forum ostatnio szwanku, to jest sprawa oczywista. Wiem o tym i zdaję sobie sprawę, że to przeszkadza jak cholera. Problem leży po stronie serwera naszego dostawcy, który najwyraźniej jest uszkodzony. W tej chwili przepychamy się mailami z prośbą o wymianę tej maszyny na inną. Jak, że serwer jest za granicą (Niemcy) sprawa ciągnie się niemiłosiernie długo. Abstrahując już od tego. Mam też maszynę dostępną w Polsce, na którą nasze forum wkrótce przeniosę niezależnie od tego, czy Niemcy wymienią nam serwer czy nie. Po prostu nie chcę już dopuścić do takiej sytuacji ponownie.
Oczywiście przeniesienie forum nie wiąże się z utratą niczego, co do tej pory jest na nim zapisane. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to nawet nie zauważycie, że całość działa już a nowym sprzęcie
DocBrown napisał(a):Co do naszych fotek, to chyba wszyscy przechowujemy je wszystkie na HDD naszych komputerów, albo zgrywamy na płyty CD, myślę, że to byłoby najrozsądniejsze wyjście zgrywać wszystkie foty opraw, które robimy na CD, wtedy nawet awaria fotosika albo imgshacka nie spowoduje ich przepadnięcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości