Michal napisał(a):Z tego co widzę to oświetlenie nie jest takie stare, a oprawki nieźle są wypalone,moc lampy wygląda mi na 100W
XXXJeDXXXX napisał(a):Michal napisał(a):Z tego co widzę to oświetlenie nie jest takie stare, a oprawki nieźle są wypalone,moc lampy wygląda mi na 100W
2008 lub 2007r. Oświetlenie zaniedbane bo należy do gminy. nikt nic nie robi, ostatnie niedobitki migają, a jak one padną zrobi się totalna ciemnica.
Michal napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Michal napisał(a):Z tego co widzę to oświetlenie nie jest takie stare, a oprawki nieźle są wypalone,moc lampy wygląda mi na 100W
2008 lub 2007r. Oświetlenie zaniedbane bo należy do gminy. nikt nic nie robi, ostatnie niedobitki migają, a jak one padną zrobi się totalna ciemnica.
Może należało by to zgłosić ,żeby naprawili.Konserwujemy także oświetlenie dla gmin, i w większości mamy polecenie aby naprawiać tylko punkty świetlne ze zgłoszeń.
Elektroservice napisał(a):Nie jest tak źle, wstawić nową szybkę, wkręcić nowe źródełko i zaświeci
Pewnie komuś soda się nie podobała
famabud napisał(a):Pytanie tylko, czy jest komu zgłaszać takie usterki. Podobno w Nałęczowie nie ma firmy wyłonionej z przetargu która zajmuje się oświetleniem na majątku gminy.Ale czy to możliwe?
Powrót do Oświetlenie placów, skwerów, parków i ogrodów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości