qba napisał(a):Dziwaczny jest ten kwiat z zadartymi ramionami. Czy tam też był 12 ramiennik?
A mi się wydawało zawsze, że piloty to dość solidne oprawy. Wygląd tez mają całkiem przyzwoity. Pod koniec lat 90 w znacznej ilości zamontowano je we Wrocławiu. Ok 1999 pojawiły sie także w Kołobrzegu, te mniejsze z eliptycznymi przezroczystymi sodówkami 70w, jednak po paru latach zastąpiono je SGS 203, a Piloty trafiły do jednej z podmiejskich dzielnic.Michal napisał(a):Świetne fotki jak zwykle.Co do Pilotów to jedne z najbardziej tandetnych opraw ,całe są z tworzywa,nawet zatrzaski mocujące klosz i górną pokrywę.Jak ktoś jest mało delikatny ,potrafią pęknąć,poza tym żółkną klosze.Jedyne części z alu to mocowanie na słup i odbłyśnik. Z tego co wiem Thorn Pilote ma być wycofany z produkcji w najbliższym czasie.
qba napisał(a):A mi się wydawało zawsze, że piloty to dość solidne oprawy. Wygląd tez mają całkiem przyzwoity. Pod koniec lat 90 w znacznej ilości zamontowano je we Wrocławiu. Ok 1999 pojawiły sie także w Kołobrzegu, te mniejsze z eliptycznymi przezroczystymi sodówkami 70w, jednak po paru latach zastąpiono je SGS 203, a Piloty trafiły do jednej z podmiejskich dzielnic.Michal napisał(a):Świetne fotki jak zwykle.Co do Pilotów to jedne z najbardziej tandetnych opraw ,całe są z tworzywa,nawet zatrzaski mocujące klosz i górną pokrywę.Jak ktoś jest mało delikatny ,potrafią pęknąć,poza tym żółkną klosze.Jedyne części z alu to mocowanie na słup i odbłyśnik. Z tego co wiem Thorn Pilote ma być wycofany z produkcji w najbliższym czasie.
Whites86 napisał(a):qba napisał(a):A mi się wydawało zawsze, że piloty to dość solidne oprawy. Wygląd tez mają całkiem przyzwoity. Pod koniec lat 90 w znacznej ilości zamontowano je we Wrocławiu. Ok 1999 pojawiły sie także w Kołobrzegu, te mniejsze z eliptycznymi przezroczystymi sodówkami 70w, jednak po paru latach zastąpiono je SGS 203, a Piloty trafiły do jednej z podmiejskich dzielnic.Michal napisał(a):Świetne fotki jak zwykle.Co do Pilotów to jedne z najbardziej tandetnych opraw ,całe są z tworzywa,nawet zatrzaski mocujące klosz i górną pokrywę.Jak ktoś jest mało delikatny ,potrafią pęknąć,poza tym żółkną klosze.Jedyne części z alu to mocowanie na słup i odbłyśnik. Z tego co wiem Thorn Pilote ma być wycofany z produkcji w najbliższym czasie.
wygląd maja srtrasznie beznadziejny, i dziwaczny, o optyce nie wspomnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości