XXXJeDXXXX napisał(a):qba napisał(a):W Kołobrzegu 90% strad OUS 400 miało klosz w takim stanie.
To właśnie tzw. kryzysowe strady.
Bo wtedy były montowane, w latach 1986 - 92.
XXXJeDXXXX napisał(a):qba napisał(a):W Kołobrzegu 90% strad OUS 400 miało klosz w takim stanie.
To właśnie tzw. kryzysowe strady.
lumix26 napisał(a):Podobnie u mnie wygląda tak kwadratówka że lampa przechyliła się i wypaliła klosz i przeszła przez nią trochę poświeciła i zleciała ta lampa na glebę
famabud napisał(a):To nie jest odosobniony przypadek niestety. Dotyka on w zasadzie wszystkich opraw drogowych Elgo (poza Acronem, gdzie póki co nie widziałem opadniętej oprawki).
famabud napisał(a):To nie jest odosobniony przypadek niestety. Dotyka on w zasadzie wszystkich opraw drogowych Elgo (poza Acronem, gdzie póki co nie widziałem opadniętej oprawki).
qba napisał(a):Ja w stradach bardzo często widziałem tak dyndającą sodówkę. Zresztą w innych wyrobach Elgo również - najczęściej w lunach, rzadziej w ledach. Nawet kwadratówki miewały ten problem, ale dużo rzadziej, bo chyba 2 razy taką spotkałem.
XXXJeDXXXX napisał(a):qba napisał(a):Ja w stradach bardzo często widziałem tak dyndającą sodówkę. Zresztą w innych wyrobach Elgo również - najczęściej w lunach, rzadziej w ledach. Nawet kwadratówki miewały ten problem, ale dużo rzadziej, bo chyba 2 razy taką spotkałem.
Bo w Kołobrzegu występowały tylko kryzysowe wersje Strad, jak mówiłęś do 92r.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości