Selenium napisał(a):Bardzo zaniedbane oświetleniowo miasto. Ciekawe kiedy uda im się zmodernizować te rtęciowe uliczki.
XXXJeDXXXX napisał(a):Selenium napisał(a):Bardzo zaniedbane oświetleniowo miasto. Ciekawe kiedy uda im się zmodernizować te rtęciowe uliczki.
Oby jak najdłużej nie.Dlatego np. nie pokazuje całej rteci z wsi z mojego obwodu, bo myślę że są tu firmy bądź osoby, co pokazują firmom gdzie jeszcze można modernizować, i wysyłać propozycje do gmin
Whites86 napisał(a):XXXJeDXXXX napisał(a):Selenium napisał(a):Bardzo zaniedbane oświetleniowo miasto. Ciekawe kiedy uda im się zmodernizować te rtęciowe uliczki.
Oby jak najdłużej nie.Dlatego np. nie pokazuje całej rteci z wsi z mojego obwodu, bo myślę że są tu firmy bądź osoby, co pokazują firmom gdzie jeszcze można modernizować, i wysyłać propozycje do gmin
heh nie przesadzasz czasem ? samo miasto doskonale wie co gdzie i ile mawiec bez obaw jeśli będą chcieli zmodernizować to zmodernizują
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości