Bolesławiec to miasto leżące nad rzeką Bóbr w województwie dolnośląskim. Miasto liczy 40 tys mieszkańców.
Wikipedia
Pierwsza część relacji zdjęciowej

cdn...
Bolesławiec to miasto leżące nad rzeką Bóbr w województwie dolnośląskim. Miasto liczy 40 tys mieszkańców.
Luk napisał(a):Nie szkoda Ci aparatu na fotografowanie Ousd oraz Led?![]()
qba napisał(a):W Bolesławcu bywałem wielokrotnie przejazdem, a dłuższą chwilę (parę godzin czekając na pociąg) w 2001r. Oświetlenie wyglądało mniej więcej tak, jak na zdjęciach, chyba byłem krótko po modernizacji, ale na tych słupach koło dworca wisiały jeszcze rtęciowe klasyki. Są też w mieście dwa kwiaty 4x SGS 204 na rondach, pochodzące z przełomu lat 99/00.
ourp napisał(a):Ta ulica na ostatnich zdjęciach ze słupami po obu stronach to jakieś kuriozum tym bardziej, że słupy wyglądają na nowe. Może prościej byłoby zastosować słupy po jednej stronie ulicy z oprawami o większej mocy.
neon44 napisał(a):qba napisał(a):W Bolesławcu bywałem wielokrotnie przejazdem, a dłuższą chwilę (parę godzin czekając na pociąg) w 2001r. Oświetlenie wyglądało mniej więcej tak, jak na zdjęciach, chyba byłem krótko po modernizacji, ale na tych słupach koło dworca wisiały jeszcze rtęciowe klasyki. Są też w mieście dwa kwiaty 4x SGS 204 na rondach, pochodzące z przełomu lat 99/00.
a wiesz może co tam wisiało przed 1999 rokiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość