Elektroservice napisał(a):Ładnie, ładnie, tylko te DYty bym wywalił przy okazji remontu
No i trochę mi się nie widzi marka osprzętu, ale jak Tobie pasuje to OK
Co Ci się znowu nie widzi w osprzęcie Eatona?
Elektroservice napisał(a):Ładnie, ładnie, tylko te DYty bym wywalił przy okazji remontu
KaszeL napisał(a):Elektroservice napisał(a):Ładnie, ładnie, tylko te DYty bym wywalił przy okazji remontu
Co Ci się znowu nie widzi w osprzęcie Eatona?
Elektroservice napisał(a):A takie mam uzasadnienie, że to niby to samo co moeller ale jednak nie. Miałem w ręku osprzęt moellera i eatona też miałem raz w ręku, niestety jakość wykonania już nie ta. Może nie jest to zły osprzęt, ale osobiście tego nie kupię i nie zastosuję, wolę legranda lub hagera, na tym się nigdy nie przejechałem.
MercuryFenix napisał(a):GE IMO mają zarówki do śmieci
Elektroservice napisał(a):O problemach z RCD Legranda słyszałem, aczkolwiek sam nigdy nie trafiłem na uszkodzoną sztukę, choć to co opisywałeś słyszałem od paru osób które zajmują się elektryką. Może po prostu trafiła się jakaś wadliwa seria ?
Problemy z RCD miałem, ale z RCD Eti
Watt napisał(a):Elektroservice napisał(a):O problemach z RCD Legranda słyszałem, aczkolwiek sam nigdy nie trafiłem na uszkodzoną sztukę, choć to co opisywałeś słyszałem od paru osób które zajmują się elektryką. Może po prostu trafiła się jakaś wadliwa seria ?
Problemy z RCD miałem, ale z RCD Eti
Nie wiem, co ty masz do ETI, u mnie calutka rozdzielnica ma zarówno eski jak i RCD ETI i nie ma żadnych problemów
Powrót do Domowe instalacje elektroenergetyczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości