W środku siedzi z tego co widze PL Electronic/T

qba napisał(a):Możliwe, że ze 20lat tkwi w tej oprawie.
Elektroservice napisał(a):Jak dla mnie to ten klosz na 100% nie jest oryginalny od tej oprawy
Były. Właśnie jakoś na przełomie 94/95 po raz pierwszy je widziałem, bo pojawiły się w sprzedaży w DH Bryza w Kołobrzegu, poprosiłem wtedy ekspedientkę aby mi je pokazała z bliska. Miały chyba czarno - białe opakowanie z domieszką jakiegoś koloru, ale nie pamiętam dokładnie. Co do tej oprawy to rzeczywiście występowały przeważnie z kulistym mlecznym kloszem, czasem też z przezroczystym podłużnym, kiedyś były tylko te dwa typy kloszy, potem producenci zaczęli cudować z kształtami i formami kloszy.Utilizer napisał(a):qba napisał(a):Możliwe, że ze 20lat tkwi w tej oprawie.
W 94 już byłyKurde stary się robię
qba napisał(a):Były. Właśnie jakoś na przełomie 94/95 po raz pierwszy je widziałem, bo pojawiły się w sprzedaży w DH Bryza w Kołobrzegu, poprosiłem wtedy ekspedientkę aby mi je pokazała z bliska. Miały chyba czarno - białe opakowanie z domieszką jakiegoś koloru, ale nie pamiętam dokładnie.Utilizer napisał(a):qba napisał(a):Możliwe, że ze 20lat tkwi w tej oprawie.
W 94 już byłyKurde stary się robię
Luk napisał(a):Nasza "ulubiona" oprawa wbita głęboko w ścianę![]()
http://www.fotki.lighting-gallery.pl/im ... 54565.jpeg
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości