mateusz napisał(a):W mojej klatce schdowej gdzie były SOPSy z żarówkami 60-75 W (najczęściej)
to i tak miałeś dobrze u mnie są same żarówki 25W więc nie trzeba nawet wymieniać na LED bo jest oszczędnie

mateusz napisał(a):W mojej klatce schdowej gdzie były SOPSy z żarówkami 60-75 W (najczęściej)
Utilizer napisał(a):mateusz napisał(a):W mojej klatce schdowej gdzie były SOPSy z żarówkami 60-75 W (najczęściej)
to i tak miałeś dobrze u mnie są same żarówki 25W więc nie trzeba nawet wymieniać na LED bo jest oszczędnie
mateusz napisał(a):Utilizer napisał(a):mateusz napisał(a):W mojej klatce schdowej gdzie były SOPSy z żarówkami 60-75 W (najczęściej)
Ja takie wkręcałem bo według mnie to optymalna moc na taką klatkę byłaPod koniec istnienia tego oświetlenia zdarzały się już niestety 40-tki, mi zdarzało się wkręcić 40-tkę ale na korytarz piwniczny (tam do dzisiaj są SOPSy...)
W parkingu egzemplarze świetlówek nieświecące na zdjęciach są zdechłe czy czujnik nie załapał ruchu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości