Te trumienki są jeszcze w całkiem niezłym stanie (jak na trumienki) Żadna z nich nie świeci? Bo kort wygląda mi na zaniedbany....... U mnie w mieście jest jedno boisko oświetlone trumienkami na podwójnych wysięgnikach i drugie, przy którym na metalowych słupach na podwójnych wysięgnikach wiszą OURW2250 i ORZ3 g
Coprawda nie jest to oświetlenie kortu tenisowego tylko boiska. Nie chciałem rozpoczynac nowego tematu ponieważ tutaj już coś wspomnaiłem... No to do dzieła Rama jest dość masywna i porządnie wykonana. Jednak pomysł na oświetlenie boiska oprawami halogenowymi (daje 500W na oprawe) jest dość głupi. Lepiej zastosowac metalohalogenki Boisko jest oświetlone z 4 stron takimi cudami Jestem ciekawy czy tym sposobem osiągneli poziom rzędu 2000-3000lx na murawie, niezbędny do transmisji telewizyjnych
Zakład Energetyczny Poznań Rejon Najwyższych Napięć
Transmisja HD wymaga 2500lx, klasyczna TV nieco mniej. Niemniej tam zbyt jasno jednak nie było. 24kW w żarówkach halogenowych. Każdy taki słup dawał około 120000lm.
Uwaga zły, zły admin. W razie problemów szukaj pomocy u dobrego -> neon44
Transmisja HD wymaga 2500lx, klasyczna TV nieco mniej. Niemniej tam zbyt jasno jednak nie było. 24kW w żarówkach halogenowych. Każdy taki słup dawał około 120000lm.
Transmisja HD wymaga też (chyba ) odpowiedniej Tb (o ile dobrze pamiętam 5200K)