Witam wszystkich serdecznie.
Po ostatnich rozmowach z cieszynem, zacząłem się zastanawiać czy w naszym małym stadku wszystko gra. Z mojej perspektywy wygląda to tak, że jeśli nikt się nie skarży, to znaczy że wszystko jest ok

Cieszyn się skarży, wiec jest do dla mnie jakiś sygnał do działania. Pewnie jest to założenie nie do końca prawdziwe. Dlatego chciałbym Was, użytkowników forum zapytać. Czy u nas na forum faktycznie wszystko jest ok? Jeśli nie jest, to co powinniśmy zmienić? Co wam nie pasuje? Przy czym chodzi mi w zasadzie o wszystkie aspekty funkcjonowania forum. Jeśli ktoś uważa, że regulamin jest niesprawiedliwy? Tutaj proszę o tym pisać. Jeśli ktoś z was uważa, że admini się opierniczają? Piszcze o tym. Jeśli nie podoba się Wam nasze podejście do niektórych spraw, również możecie nam to wytknąć. Gwoli wyjaśnienia, zawsze uważałem ze jesteśmy na tym forum równi, dlatego jeśli komuś nie podoba się zachowanie admina, to powinien z nim o tym pogadać. Być może jednak nie jest to takie oczywiste, jak mi się wydawało. Dlatego proszę się nie krępować i pisać co leży na serduchu. Razem na pewno jakoś dojdziemy do porozumienia.