Gliwice teraz - około 10, ale na plusie Poza tym leje jak z cebra, nie wykluczone, że pojawią się wyładowania, gdyż nad Polską znów przechodziły dziś burze z piorunami. Można powiedzieć, że sezon burzowy 2015 już rozpoczęty
Kolekcjoner i poszukiwacz starych opraw i źródeł światła
Uroki blaszaka Mam laptopa ale u mnie mimo tego że mieszkam na za przeproszeniem zadupiu nie ma aż tak silnych zaników napięcia aby urządzenia elektryczne źle pracowały mimo tego, że też konkretnie wieje. Temperatura w dzień okolice 12st C, cały śnieg znikł, taka zima to ja rozumiem
Precz z przewodami YDYt, oraz podobnymi w instalacjach elektrycznych !
Deszczu to mogło by o tej porze roku wcale nie być.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Dziś, paskudna i masakryczna pogoda. Ciągle pada deszcz, + bardzo mocny wiatr. Lekkie spadki napięcia się pojawiają, są i efekty. Jakimś sposobem po mocnych podmuchach wiatru nie świecą w moim mieście 4 ulice. W tym jedna prowadząca przez las.
Nawet z pozoru najdziwaczniejsza, najskromniejsza pasja jest czymś bardzo, ale to bardzo cennym... ;) #lubie_sode
U mnie też wieje jak diabli. Pewnie znowu powykręca wysięgniki latarni. Mimo, że mieszkam jakieś 300m od GPZ co jakiś czas mam niewielkie spadki napięcia, co spowodowało nawet zanik Internetu i musiałem router restartować.
Ja się martwię o los OUSFa z Katowic, tego w pół rozwalonego, co go fociłem ostatnio w listopadzie. Rok temu jeszcze były tam 2 rury, ostatnio jedna, więc możliwe, że i ta reszta spadnie przy tych wichurach. Oby nie.
Kolekcjoner i poszukiwacz starych opraw i źródeł światła
U mnie wiało w nocy że głowę urywało. Trochę gałęzi połamało... Ucierpiała też moja lampa którą oświetlam teren przed domem (słoik mod 2.0), nie wiem jakim cudem ale padła świetlówka