moog napisał(a):A ja myślałem, że na jest odwrót: Drzwiczki z syrenką to oryginały, a te bez syrenki - replika
Swoją drogą, mogliby w końcu poszerzyć tę ulicę, do przynajmniej dwóch pasów w każdą stronę.
Witeku napisał(a):moog napisał(a):A ja myślałem, że na jest odwrót: Drzwiczki z syrenką to oryginały, a te bez syrenki - replika
Swoją drogą, mogliby w końcu poszerzyć tę ulicę, do przynajmniej dwóch pasów w każdą stronę.
Po co? Żeby pompować więcej samochodów do śródmieścia?
Whites86 napisał(a):Witeku napisał(a):moog napisał(a):A ja myślałem, że na jest odwrót: Drzwiczki z syrenką to oryginały, a te bez syrenki - replika
Po co? Żeby pompować więcej samochodów do śródmieścia?
po to żeby rozładować korki, żeby ułatwić ruch, bo jak na razie widze w tym kraju tylko same utrudnienia, kazda nowa droga jest węższa od starej, po drodze nasrane wysepek, i przejść dla pieszych z pola do lasu z których nikt niekożysta i co pare set metrow ograniczenia do 70 lub 50 mimo ze niema takiej potrzeby, mamy 21 wiek a ten kraj zamiast się rozwijać to się cofa
Witeku napisał(a):Powróciła normalność, ale tylko do jednego słupa
Witeku napisał(a):ale to już off-top
Whites86 napisał(a):strady zmienić na ledy.. no genialne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość