Szukałem, szukałem i w końcu znalazłem

Pamiętałem że był taki wątek, tylko nie wiedziałem w którym dziale. A potrzebny mi był, żeby zawiadomić o tym, co jakiś miesiąc temu zauważyłem - o zbliżaniu się liczby moich postów do 2000. I oto nadeszła pora, suma się dopełniła - teraz właśnie piszę swój dwutysięczny post

Mam nadzieję że te 2000 na moim koncie nie zaśmieciło forum, i nie było zwykłym nabijaniem licznika. Wkrótce, nim jeszcze wybije liczba 3000, przybędzie trochę postów bardziej użytecznych - mam zamiar "otagować" sobie całą książkę "Latarnie warszawskie" i kolejno następne ulice, - które mam obcykane - opisywać i ilustrować własnymi zdjęciami, uzupełniając przy okazji informacją z tej książki, co dawniej świeciło na danej ulicy i w którym roku zostało zamontowane. Ale nie obiecuję kiedy to będzie - dość już nawypisywałem obietnic wrzucenia zdjęć, które do tej pory tkwią na dysku i nadal nie zostały przeze mnie upublicznione. Z pamięci mogę wymienić dla przykładu Osowską, Niedotrzymską i Siarczaną, przecznice Kątskiego, Trembowelską, Kwatery Głównej, etc.
Teraz mam zupełny brak czasu na wszystko, wpadam tu na kilka minut jak po ogień. W tym roku muszę się przede wszystkim uporać z magisterką - po obronie na pewno więcej czasu poświęcę temu forum, i dokończę wszystkie zaczęte, niezrealizowane zobowiązania