Beton napisał(a):"Strady OUS 400 czyli kwadratówki mają brak Źródeł one nie świecą za to MESKO our 150 Też nie ma źródeł Tak jak kwadratówka. Bo kule świecą Na sodowo Jedna na rtęciowo"
Zrobiłeś mi dzień tą sygnaturką.
Beton napisał(a):"Strady OUS 400 czyli kwadratówki mają brak Źródeł one nie świecą za to MESKO our 150 Też nie ma źródeł Tak jak kwadratówka. Bo kule świecą Na sodowo Jedna na rtęciowo"
Beton napisał(a):Whites86 napisał(a):ciekawe co ty byś powiedział jak byś tam mieszkał i uniemożliwili by ci odbiór telewizji
Nie oglądam telewizji. A nawet jeśli, zainstalował bym sobie antenę DVB-T. Jeśli już koniecznie musiałbym mieć satelitę, chociaż nie wiem po co, istnieje coś takiego jak antena zbiorcza, wyszłoby na pewno taniej.
Whites86 napisał(a):Beton napisał(a):Whites86 napisał(a):ciekawe co ty byś powiedział jak byś tam mieszkał i uniemożliwili by ci odbiór telewizji
Nie oglądam telewizji. A nawet jeśli, zainstalował bym sobie antenę DVB-T. Jeśli już koniecznie musiałbym mieć satelitę, chociaż nie wiem po co, istnieje coś takiego jak antena zbiorcza, wyszłoby na pewno taniej.
u mnie od dawna niema czegoś takiego jak antena zbiorcza![]()
w tym budynku może nie być kablówki![]()
wiec jedyny dostęp do TV to albo DVBT albo satelita, w tym 2 przypadku jest dużo więcej kanałów
ja się nie dziwie ludziom że takie coś powstało, skoro w tym kraju robi się absolutnie wszystko żeby utrudniać życie na każdym kroku...
Beton napisał(a):Whites86 napisał(a):Beton napisał(a):
To można pomyśleć o antenie zbiorczej i wywalczyć ją w spółdzielni, a nie robić Somalię przed blokiem, bo telewizor musi dudnić "trudne sprawy" w jakości HD...
To nie jest utrudnianie życia, tylko niewielka próba normalizacji w naszym kraju... Nie dziwię się spółdzielni, która uchwala dany plan, jak ma wyglądać blok po remoncie, kładzie ciężkie pieniądze na remont elewacji, po czym Stefan z Józkiem na nowej elewacji wierci dziury i montuje "piękny" talerz. A Mariola z Wacławem malują sobie balkon na różowo, bo sąsiad Marian ma jaskrawozielony, pani Wioletta sobie zamontuje folię w serduszka jako osłonę balkonu, a na pierwszym piętrze zaszaleją i przy okazji remontu wstawią kanarkowe ramy okienne. I cały remont elewacji i spójną koncepcję wyglądu budynku można cisnąć w kosz, bo każdy zrobi według widzimisię. Jeśli próby ucywilizowania ludzi potraktuje się jako zamach na wolność, to nasz kraj na tle innych będzie zawsze tylko wysypiskiem śmieci...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość