neon44 napisał(a):Ta pierwsza łyżeczka ma obróconą komorę lampową. Nie było łyżek w tej wersji z odwróconą oprawką
Też mi się tak wydaje

Druga łyżka jest idealna

neon44 napisał(a):Ta pierwsza łyżeczka ma obróconą komorę lampową. Nie było łyżek w tej wersji z odwróconą oprawką
Ja też się z tym nigdy nie spotkałem,może to jakiś składak,gość zobaczył tą oryginalną i na jej wzór poskładał tą pierwszą.neon44 napisał(a):Ta pierwsza łyżeczka ma obróconą komorę lampową. Nie było łyżek w tej wersji z odwróconą oprawką
cieszyn napisał(a):Ale sie te łyżki lubią! Tulą się do siebie, jak 2 gołąbki - może wykluje sie im na wiosnę nowa klasyczna łyżeczka, co my jej jeszcze na Forum nie znamy???
Moze wpierw urośnie taki mały OURek 125, potem będzie ORZ, a na końcu 700tka, lub tysiączka, po czym..zleci z tego ciankiego wysięgnika, niczym dojrzałe jabłko, gdzie już oczekuję na nią forumowicze:) Dobra, Michał, opowiadaj gdzie to jestcieszyn napisał(a):
Ale sie te łyżki lubią! Tulą się do siebie, jak 2 gołąbki - może wykluje sie im na wiosnę nowa klasyczna łyżeczka, co my jej jeszcze na Forum nie znamy???
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość