toomm40 napisał(a):wiadomo, to chyba wszyscy wiedzą ,że kineskopy trzeba omijać szerokim łukiem
Eeee 20 lat temu to się chodziło po dzikich wysypiskach i specjalnie szukało jakiegoś telewizora żeby kineskop rozwalić

toomm40 napisał(a):wiadomo, to chyba wszyscy wiedzą ,że kineskopy trzeba omijać szerokim łukiem
Whites86 napisał(a):najbardziej niebezpieczne są te czarnobiałe, które nie mają tej siatki wewnątrz, tejak się zbiło to szkło leciało na kilka metrów, kolorowe w których siatka już występowała nie implodowaly tak widowiskowo, możecie mi wierzyć, swego czasu zbijałem tego setki
Whites86 napisał(a):możecie mi wierzyć, swego czasu zbijałem tego setki
Farel03 napisał(a):Whites86 napisał(a):możecie mi wierzyć, swego czasu zbijałem tego setki
Inni koledzy grali w piłkę , odgapiali zadanie , zarywali do koleżanek , a Whites chodził po śmietnikach i rozwalał stare TV![]()
Rozwalenie takiego kineskopu to musi działać ja wybuch granatu odłamkowego.
Whites86 napisał(a):Farel03 napisał(a):Whites86 napisał(a):możecie mi wierzyć, swego czasu zbijałem tego setki
z tym chodzeniem po śmietnikach to sobie wypraszam kolego...
Farel03 napisał(a):A skąd wziąłeś taką ilość kineskopów do rozwalania ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości