lampawls napisał(a):Nie wiem czego ale oprawy typu OBs bardzo mi się podobają.
I jeszcze pytanie:gdzie zdobyć taką oprawę:?:?:
lampa123 napisał(a):Proponuję, aby Michał wziął jednego OBs-a i zamontował w jakimś ustronnym miejscu i wkręcił żarówkę. Oczywiście porobił zdjęcia, byśmy mieli fotografie jak to dawniej było z OBS'ami z żarówkami. Kto jest za ?
lampa123 napisał(a):Ja bym najbardziej chciał zobaczyć świecącego OBs'a z żarówką na słupie, w nocy.
Niezły klimat!
A nie wiedziałem, że Ty cieszyn to zaproponowałeś.
cieszyn napisał(a):lampa123 napisał(a):Ja bym najbardziej chciał zobaczyć świecącego OBs'a z żarówką na słupie, w nocy.
Niezły klimat!
Ja się wychowałem wśród takich opraw z żarówkami w środku!
Jaki to był klimat! A w zimie, gdy na pustej, cichej ulicy biegałem ślizgając się do upadłego! Śnieg tak slicznie się świecił kryształkami lodu, oświetlany przez Obs, czy Obp czy innego klasyka . . . .
rtęciówka napisał(a):cieszyn napisał(a):lampa123 napisał(a):Ja bym najbardziej chciał zobaczyć świecącego OBs'a z żarówką na słupie, w nocy.
Niezły klimat!
Ja się wychowałem wśród takich opraw z żarówkami w środku!
Jaki to był klimat! A w zimie, gdy na pustej, cichej ulicy biegałem ślizgając się do upadłego! Śnieg tak slicznie się świecił kryształkami lodu, oświetlany przez Obs, czy Obp czy innego klasyka . . . .
To już było i nie wróci
cieszyn napisał(a):ale ja mam chociaż foty z tamtych czasów!
lampa123 napisał(a):cieszyn napisał(a):ale ja mam chociaż foty z tamtych czasów!
Ja mam namiar na jedno miejsce oświetlane żarówką - nie jestem na 100% pewny, ale chyba tak, bo świeci dokładnie tak samo jak żarówka.
A, i zamieść te fotki!
- już dawno tu są, ale nie pamiętam gdzie dokładnie, Coś chyba dotyczyło to zdjęć z rodzinnych albumów?A, i zamieść te fotki
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości