mardoc napisał(a):oglądał to ktoś prócz mnie

po co ja się meczę

nikogo na forum niema dziś

Mardoc - spokojnie
Napisałeś pare postów w tygodniu roboczym, ok. 8 rano i chcesz, żeby już za 2 godziny ktoś Ci odpisał??
Pomyśl, czy to realne? Więc na co sie tu uskarżać?
Z reguły większość z nas działa tu wieczorami, oczywiście reguły nie ma. Nie wiem, jak długie masz doświadczenie w aktywności na forach, ale tam niczego szybko nie załatwisz,, trzeba z tym żyć i nie obrażać się na życie, bo ono takie jest , po prostu.
\
Co do tych linków, które podałeś, fajnie, że sa inne fora- wielość powinna prowadzić do jakości i zdrowej konkurencji!
Jeszcze ich nie przejrzałem, ale zamierzam
Zanim podejmiesz decyzję o odejsciu od nas, przemyśl to sobie, popatrz, jakie mamy zasoby . . . .
Możesz działać na forum, gdzie chcesz, jednak nie wiem, czy musisz nas o tym powiadamiać?
I jeszcze - piszesz w stopce, że coś tu u nas jest nie tak
gdzie niedokucza jeden drugiemu
-
Pisząc tak bezosobowo, można odnieść wrażenie, że tu KAŻDY KAŻDEMU DOKUCZA - czy tak własnie myślisz? Widzisz to, naprawdę tak to widzisz?
To chyba nie tak, wybacz proszę, ale takim wpisem nie zjednujesz sobie sympatii

Tu już byli userzy o podobnych wpisach, ale już ich nie ma, nie wiem, czy warto iść ich śladem
Życzę miłego pobytu u nas na długo, długo, długo, wyrozumiałości do życia i . . . prawdziwiej pasji oświetleniowej!