MercuryFenix napisał(a):Podpis dopisuje aplikacja Tapatalk.
Ale co fakt... jest wkurzający.
Już wyłączony :p
MercuryFenix napisał(a):Podpis dopisuje aplikacja Tapatalk.
Ale co fakt... jest wkurzający.
MRP200 napisał(a):A kto powiedział, że rozpakowanego sprzętu nie można sprzedaćJest w tej sprawie jakieś rozporządzenie, mam na myśli odpowiedni artykuł w Dzienniku Ustaw
KaszeL napisał(a):Pewnie, że nie ma. Ale wyobrażasz sobie sprzedaż takiego towaru? Już widzę to marudzenie
Beton napisał(a):Supermarkety często wolą wyrzucić towar, niż się babrać z obniżką. Często sprawny sprzęt też leci do utylizacji, bo np. klient zwraca sprzęt, a obsłudze się nie chce go wysyłać do serwisu i pisze na opakowaniu "NIE DZIAŁA". Jakieś 70 procent sprzętu z tym napisem działa, lub ma jakieś niewielkie defekty, lub po prostu jest zwrotem, bo sprzęt się znudził albo przestał być potrzebny. Podobnie jest z jedzeniem. Zdziwilibyście się, co potrafią wyrzucać supermarkety. Dopóki miałem dostęp przez znajomości, codziennie jadłem łososia, ser "castello creamy blue" i desery "grycan", a blacharzowi za pracę przy aucie czasem płaciłem kartonami masła i również deserami.
MRP200 napisał(a):Beton napisał(a):Supermarkety często wolą wyrzucić towar, niż się babrać z obniżką. Często sprawny sprzęt też leci do utylizacji, bo np. klient zwraca sprzęt, a obsłudze się nie chce go wysyłać do serwisu i pisze na opakowaniu "NIE DZIAŁA". Jakieś 70 procent sprzętu z tym napisem działa, lub ma jakieś niewielkie defekty, lub po prostu jest zwrotem, bo sprzęt się znudził albo przestał być potrzebny. Podobnie jest z jedzeniem. Zdziwilibyście się, co potrafią wyrzucać supermarkety. Dopóki miałem dostęp przez znajomości, codziennie jadłem łososia, ser "castello creamy blue" i desery "grycan", a blacharzowi za pracę przy aucie czasem płaciłem kartonami masła i również deserami.
Tylko, że jak klient coś ukradnie, a obsługa sklepu tego nie zauważy, to najlepiej wtedy potrącić pracownikom z wypłaty, którzy wtedy akurat byli na zmianie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość