przez neon44 25 kwietnia 2008, 23:33
Kolejne zdjęcia z Częstochowskich ulic
Jestem pod wrażeniem! NEON! Tyle klasyków, piękne zdjęcia, nie ma co

Zdjęcie trumienki z kwadratówką - to moje tu ulubione i wymiatające skutecznie!

przez neon44 25 kwietnia 2008, 23:33
Kolejne zdjęcia z Częstochowskich ulic
cieszyn napisał(a):Jestem pod wrażeniem! NEON! Tyle klasyków, piękne zdjęcia, nie ma co![]()
![]()
![]()
![]()
Zdjęcie trumienki z kwadratówką - to moje tu ulubione i wymiatające skutecznie!
cieszyn napisał(a):Dzięki![]()
Ale mam nadzieję, że i Tobie sie ten duecik klasyków podoba?
neon44 napisał(a): niestety w tym roku te klasyki znikną
Paweł napisał(a):Neon - Rewelacyjne fotki ulic z trumienkamiNo ale to ich ostatnie miesiące świecenia w Częstochowie...
Cieszyn, świetne zdjęcia ale coś Ciebie wprowadzili w błąd bo np. te SL100 wiszą kilka lat. Był już o tym wątek np. kolory symbolizują moc lampy...
Michal napisał(a):Paweł napisał(a):Neon - Rewelacyjne fotki ulic z trumienkamiNo ale to ich ostatnie miesiące świecenia w Częstochowie...
Cieszyn, świetne zdjęcia ale coś Ciebie wprowadzili w błąd bo np. te SL100 wiszą kilka lat. Był już o tym wątek np. kolory symbolizują moc lampy...
Zgadzam się z Pawłem,oznaczanie na oprawie daty modernizacji oświetlenia to absurd![]()
przecież od tego jest dokumentacja.Tu chodzi o moc lampy,żeby ułatwić monterom identyfikację żródła podczas ewentualnej wymiany.
P.S foty SUPER.
cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):Paweł napisał(a):Neon - Rewelacyjne fotki ulic z trumienkamiNo ale to ich ostatnie miesiące świecenia w Częstochowie...
Zgadzam się z Pawłem,oznaczanie na oprawie daty modernizacji oświetlenia to absurd![]()
przecież od tego jest dokumentacja.Tu chodzi o moc lampy,żeby ułatwić monterom identyfikację żródła podczas ewentualnej wymiany.
P.S foty SUPER.
Michał przykro mi, ale to się zgadza co do Częstochowy.
W Krakowie (jak pisałem) te symbole oznaczają rok remontu. Nie wiem, ale czemu jakiś facet miałby mi o tym kłamać?
No więc chyba tak tam jest.
Może zadzwonię jeszcze do elektryków z tego rejonu, to się dowiem na 100%
Cieszynie,jak by udało się Tobie skontaktować z tymi elektrykami to dowiedz się jeszcze co ma na celu takie rozwiązanie z oznaczeniem daty remontu na oprawie,bardzo jestem ciekaw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość