potrzebuje aparatu dla idiotów, tylko półeczkę wyżej , niż mam obecnie
Beton napisał(a):Na ilość megapikseli "łapią" producenci aparatów, ale tak jak napisał trójmiejski przy małej matrycy w kompakcie może ich mieć i 50, zdjęcia będą wtedy co najwyżej więcej ważyły i bardziej zapychały dysk, a jakość będzie podobna jak przy 10.
toomm40 napisał(a):ech, no doba, za dużo info na raz, a ja i tak średnio się w tym orientuję![]()
![]()
toomm40 napisał(a):ech, no doba, za dużo info na raz, a ja i tak średnio się w tym orientuję![]()
![]()
Elektroservice napisał(a):Jak dla mnie tylko lustrzanka. Sam używam Canona EOS 20D (czyli następca modelu którego używa Amisiek) i nie zamienię na żadnego kompakta
Beton napisał(a):Bo jak się ktoś raz przesiądzie, to później się dziwi, jak mógł używać chłamu tyle lat.
Luk napisał(a):Ja robię zdjęcia w jakości 1920x1080 (16:9 2M), bo raz że o wiele mniej zajmują miejsca na dysku niż zdjęcia 16:9 12M, a po drugie są o dziwo lepszej jakości jeśli w poglądzie ustawi się oryginalny rozmiar.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości