Żarówka 100W kontra LRF700W

matit1 napisał(a):OURka 1000 naszego kolegi OUKSa340 ze skromną lampką MH 2000W tez potrafi co nieco zdziałać
http://www.lighting-gallery.pl/viewtopi ... 60#p212291
Beton napisał(a):
BTW: Matit, ale Ci zazdroszczę tych głupich betonowych słupów na swoim terenieJesteś dla mnie mistrz, w życiu bym nie pomyślał, że ktoś na forum ma WZ-ty na własnej działce. Gdybym miał coś do gadania odnośnie mojej działki, też bym takie postawił bez wahania...
galad napisał(a):bo zdobycie słupa to chyba przy tym małe piwo.
jacekk napisał(a):galad napisał(a):bo zdobycie słupa to chyba przy tym małe piwo.
Nawet maleńkie piwko o ile jest czym takiego słupa przywieźć. W mojej okolicy zdemontowane słupy dają temu kto pierwszy się po nie zgłosi, wala się ich trochę przy domachLudzie robią z nich różne dziwne rzeczy, np podjazdy czy krawężniki do jakichś dróżek.
Sam mam jednego WZ który został jeszcze z budowy domuDom był stawiany pod koniec PRL kiedy był problem ze zdobyciem prętów zbrojeniowych, więc ojciec kupił kilkanaście słupów z których po rozbiciu te pręty pozyskał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości