Beton napisał(a):Jak UPS wróci z tuningu, to spróbuje
a UPS do czegos ci się przydaje ? bo śmię w to wątpićBeton napisał(a):To niestety o wiele za droga zabawka dla mnie. Szczególnie, że do niczego innego niż odpalanie opraw by mi się nie przydałEwentualnie do odpalenia ostatniego neonu w Puławach, ale na jeden raz...
Whites86 napisał(a):a UPS do czegos ci się przydaje ? bo śmię w to wątpićBeton napisał(a):To niestety o wiele za droga zabawka dla mnie. Szczególnie, że do niczego innego niż odpalanie opraw by mi się nie przydałEwentualnie do odpalenia ostatniego neonu w Puławach, ale na jeden raz...
300zł za taki agregat to nie jest duży pieniądz
Beton napisał(a):Whites86 napisał(a):a UPS do czegos ci się przydaje ? bo śmię w to wątpićBeton napisał(a):To niestety o wiele za droga zabawka dla mnie. Szczególnie, że do niczego innego niż odpalanie opraw by mi się nie przydałEwentualnie do odpalenia ostatniego neonu w Puławach, ale na jeden raz...
300zł za taki agregat to nie jest duży pieniądz
A masz taki agregat za tyle? :> Bo ja widziałem, że są trochę droższe. Nie chce mi się specjalnie szukać. UPS po ulepszeniu powinien dać radę, wypróbuję - dowiem się. Na razie mam poważniejsze wydatki, niż szukanie taniego agregatu, a UPS się już 2 razy przydał - do lutowania w terenie transformatorówką nie potrzeba agregatu, a nawet włączać silnika
.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości