Whites86 napisał(a):qba napisał(a):Co ta łycha tak żółto świeci? Jest w niej penning, czy to startujący mix?
LRF
Bardzo ciepła barwa wyszła na zdjęciu.
Whites86 napisał(a):qba napisał(a):Co ta łycha tak żółto świeci? Jest w niej penning, czy to startujący mix?
LRF
Whites86 napisał(a):KaszeL napisał(a):Coś ten Twój biedny generatorek ma problemy z zapłonem. Powinien przecież jarać od strzała. Może się zapowietrza paskud?
ja nie pisałem że nie mogę go odpalić, odpala normalnie, tylko ta zębatka która napędza koło zamachowe jest z plastiku... już poraz 3-ci przy zamachnięciu się po prostu się rozleciała... całe szczęście że to tylko 20zł kosztuje
MRP200 napisał(a):Czyli w najbliższą sobotę spróbujemy wspólnie odpalić dawno zapomniane oprawy.
MRP200 napisał(a):Na 13-14 mógłbym już być. Mogę być oczywiście wcześniej, ale myślę, że chyba nie ma takiej potrzeby. Tym bardziej, że gdyby udało się którąś z opraw odpalić za dnia, to można by najwyżej podjechać jeszcze raz, w drodze powrotnej i spróbować zrobić jakieś nocne zdjęcia.
Whites86 napisał(a):MRP200 napisał(a):Na 13-14 mógłbym już być. Mogę być oczywiście wcześniej, ale myślę, że chyba nie ma takiej potrzeby. Tym bardziej, że gdyby udało się którąś z opraw odpalić za dnia, to można by najwyżej podjechać jeszcze raz, w drodze powrotnej i spróbować zrobić jakieś nocne zdjęcia.
no prędzej to nawet by mi zbytnio nie pasowało, 2 sprawa że tam gdzie pojedziemy to nie będzie droga powrotnapostaram się zrobić taki plan by wykorzystać dzień na maxa, interesuje cie zwiedzanie opuszczonych budynków ? bo przy okazji będąc w tych okolicach chciał bym coś zahaczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości