rtęciówka napisał(a):Szybki jesteś w usuwaniu dublów postówJak widać problem nadal istnieje
A może LUNOIDE namówi rodziców, żeby się z nim wybrali na focenie opraw
Wyślij mu PW i zaproponuj to
rtęciówka napisał(a):Szybki jesteś w usuwaniu dublów postówJak widać problem nadal istnieje
A może LUNOIDE namówi rodziców, żeby się z nim wybrali na focenie opraw
rtęciówka napisał(a):Szybki jesteś w usuwaniu dublów postów..
Jak widać problem nadal istnieje :roll: .
Mam na myśli użytkowników: Krzysiek, OURW, Mirek, adaś, fansody czy wielki nieobecny –Wizard-
adas napisał(a):A więc - ladies and gentelmens
Powróciłem![]()
Przez ostatnie kilka miesięcy baaardzo rzadko tu zaglądałem, ale ostatnio wszedłem tu przypadkowo i...
...SZOK![]()
![]()
Tylu nowych użytkowników, tyle fotek, tyle fachowych postów
![]()
Już szykuję aparat, aczkolwiek nowych fotek spodziewajcie się dopiero gdy przeczytam posty napisane pod moją nieobecność
Gorąco pozdrawiam
adas napisał(a):Mam na myśli użytkowników: Krzysiek, OURW, Mirek, adaś, fansody czy wielki nieobecny –Wizard-
A więc - ladies and gentelmens
Powróciłem![]()
Przez ostatnie kilka miesięcy baaardzo rzadko tu zaglądałem, ale ostatnio wszedłem tu przypadkowo i...
...SZOK![]()
![]()
Tylu nowych użytkowników, tyle fotek, tyle fachowych postów
![]()
Już szykuję aparat, aczkolwiek nowych fotek spodziewajcie się dopiero gdy przeczytam posty napisane pod moją nieobecność
Gorąco pozdrawiam
cieszyn napisał(a):Też serdecznie witam Adasia, chociaż my się nie znamy, bo na starym forum byłem dość krótko.![]()
![]()
A na zapodanie Twoich dawnych zdjęć, jakie masz w kolekcji, już czekamy!![]()
neon44 napisał(a):kolega OURW powrócił, ciekawe czy kiedyś powróci mirek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości