Michal napisał(a):Mój rekord:Aby wymienić jedną lampę w oprawie OUS 400 przejechałem podnośnikiem 180 km![]()
cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):Mój rekord:Aby wymienić jedną lampę w oprawie OUS 400 przejechałem podnośnikiem 180 km![]()
Ja bym na tak długiej trasie nie wytrzymał: - podniósł bym się w koszu do niejednej starej oprawy - a co by było dalej - nie powiem
to trzeba było jechać drogą okrężną, he, heMichal napisał(a):cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):Mój rekord:Aby wymienić jedną lampę w oprawie OUS 400 przejechałem podnośnikiem 180 km![]()
Ja bym na tak długiej trasie nie wytrzymał: - podniósł bym się w koszu do niejednej starej oprawy - a co by było dalej - nie powiem
Niestety na tych terenach większość opraw została wymieniona na nowe
Michal napisał(a):Jakbym jechał okrężną drogą to zamiast 180 zrobiłbym pewnie z 250 km,a pokonanie takiej trasy Starem to kres moich możliwości
cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):Jakbym jechał okrężną drogą to zamiast 180 zrobiłbym pewnie z 250 km,a pokonanie takiej trasy Starem to kres moich możliwości
Michał - kończmy te opowieści, bo walimy off-topa!
Michal napisał(a):Jechać tyle kilometrów,żeby wymienić jedną lampę to nie off-top,tylko kretynizm,więc piszemy na temat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości