cieszyn napisał(a):Jasne. Przykładów można by podac wiele, dobrze, że zauważamy też i takie nowości
CDM napisał(a):A ja już chciałem wyzywać, że plafonierę w połowie zamurowali, a na drugiej fotce jest półplafonNie zdziwiłoby mnie to wcale, bo niedawno widziałem świetlówkę zamurowaną w połowie, bez rozwalania ściany do niej się nie dojdzie.
CDM napisał(a):widziałem świetlówkę zamurowaną w połowie, bez rozwalania ściany do niej się nie dojdzie.
Nie ma sprawy, cyknę ją wkrótcecieszyn napisał(a):CDM napisał(a):A ja już chciałem wyzywać, że plafonierę w połowie zamurowali, a na drugiej fotce jest półplafonNie zdziwiłoby mnie to wcale, bo niedawno widziałem świetlówkę zamurowaną w połowie, bez rozwalania ściany do niej się nie dojdzie.
Nie wiem, czy możesz, ale jak tak, to walnij zdjęcie tej na pół zamuowanej świetlówce - BEDZIE HICIOR do wątku Kretynizmy oświetleniowe !!!!
CDM napisał(a):A ja już chciałem wyzywać, że plafonierę w połowie zamurowali, a na drugiej fotce jest półplafonNie zdziwiłoby mnie to wcale, bo niedawno widziałem świetlówkę zamurowaną w połowie, bez rozwalania ściany do niej się nie dojdzie.
swietlik napisał(a):A ja mam gdzieś fotkę zamurowanego złącza kablowego
Powrót do Nowe oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość