JeD napisał(a):Będzie jeszcze więcej fotek z odpalania czegokolwiek?
nie wiem

JeD napisał(a):Będzie jeszcze więcej fotek z odpalania czegokolwiek?
matit1 napisał(a):ciekawie wyglądają te 2 świecące litery z drugiego zdjęcia pośród ciemności dookoła. Szkoda oczywiście, że tylko te dwie ale i tak dobrze, że cokolwiek. Ja cały czas czekam na obszerną i szczegółową foto i wideo relację z odpalania( nie tylko neonów) jeśli takową przewidujesz
galad napisał(a):Ładne było to miasto, szkoda że tak się to skończyło. Gdyby nie fakt że ten reaktor zrobił pierdu..t to też mielibyśmy własna elektrownię jądrową RBMK-1000
famabud napisał(a):Ten dokument do 8:25 sam montowałeś?
Świetne i bardzo poruszające... Brakuje mi jedynie tłumaczenia tej rozmowy telefonicznej (?) po wybuchu reaktora.
Whites86 napisał(a):galad napisał(a):Ładne było to miasto, szkoda że tak się to skończyło. Gdyby nie fakt że ten reaktor zrobił pierdu..t to też mielibyśmy własna elektrownię jądrową RBMK-1000
bzdura, u nas miał być reaktor WWER rosja w życiu by nie wydała tego reaktora Polsce,
galad napisał(a):Ładne było to miasto, szkoda że tak się to skończyło. Gdyby nie fakt że ten reaktor zrobił pierdu..t to też mielibyśmy własna elektrownię jądrową RBMK-1000
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość