neon44 napisał(a):Ta ostatnia to SGS203 ale za chwilę to już będzie klasyk
Ja tą "dziurawą " SGS nazwałem "oprawą słoneczną" bo ona świeci tylko wtedy, gdy przez jej otwór świeci słońce

Michal napisał(a):Neon,czy masz jakieś wiadomości na temat zaprzestania produkcji SGS 203
cieszyn napisał(a):Re: Dewastacje i zaniedbania
przez rtęciówka 15 maja 2008, 20:41
Kolejne ujęcie "poodżeranych" łyżek. Mam nadzieję, że teraz coś więcej widać
Ale fajne te zdjęcia, tory sa bardzo fotogeniczne, one porządkują perspektywę zdjęcia i nadają mu więcej naturalnej głębi. Brawo rtęciówka!!!![]()
![]()
Co do tego potwora, który zżera oprawy, to możliwe, że złomiarz nocą wdrapuje się na słup, potem chwyta oprawę u góry, kołace nią w górę i w dół, a że to aluminium, to po którymś razie się całość ułamuje(a żeby im prąd łapy popieścił
![]()
![]()
)
>Michał, >CDM - czy to możliwe, żeby tak "wykołatać" oprawę?
neon44 napisał(a):Michal napisał(a):Neon,czy masz jakieś wiadomości na temat zaprzestania produkcji SGS 203
Tak, zastąpi ją Selenium SGP340a Wy w Poznaniu będziecie mieli w ten sposób pełno klasyków
Michal napisał(a):Wydaje mi się ,że to nie jest dzieło złomiarzy,a jak już jest to bardzo zawziętych.
swietlik napisał(a):Jest też taka możliwość, że nie dali podkładek pod śruby. Łebki trochę pordzewiały i puściły.
A ja uznam ,ale za 20 lat,dzisiaj schowałem na strychu nowego SGSa 203 i będzie tam czekał do czasu,kiedy zostanie uznany za klasykaWhites86 napisał(a):neon44 napisał(a):Michal napisał(a):Neon,czy masz jakieś wiadomości na temat zaprzestania produkcji SGS 203
Tak, zastąpi ją Selenium SGP340a Wy w Poznaniu będziecie mieli w ten sposób pełno klasyków
nigdy nieuznam SGS 203 za klasyka....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości