Whites86 napisał(a):Z ciepłym byla by kicha totalna tymbardziej ze za plotem i tak ma sode
Whites86 napisał(a):Z ciepłym byla by kicha totalna tymbardziej ze za plotem i tak ma sode
toomm40 napisał(a):a ja bym jednak dał MH, barwa 950
KaszeL napisał(a):Whites86 napisał(a):Z ciepłym byla by kicha totalna tymbardziej ze za plotem i tak ma sode
Ale ciepłe sprawdza się znacznie lepiej przy malej ilości światłą niż chłodne. Tak mamy zbudowane oczyTutaj miałby żarówkowe 2800K i Ra>80, a nie 2200K i Ra20 jak soda za płotem
JeD napisał(a):Nie zgodze się, żarówkowe MH nie ma porównania do sody, wiem bo widziałem. To są dwa światy. Po prostu nienawidzisz wszystkiego poniżej 4000k
Whites86 napisał(a):JeD napisał(a):Nie zgodze się, żarówkowe MH nie ma porównania do sody, wiem bo widziałem. To są dwa światy. Po prostu nienawidzisz wszystkiego poniżej 4000k
nie że nienawidzę ale widze jak to świeci, a świeci miernie o ile w pomieszczeniach jeszcze jakos to wygląda tak na zewnątrz jest kicha przy tej barwie nie wydaje się zbyt jasno a od sody niewiele to odstaje
Powrót do Oświetlenie placów, skwerów, parków i ogrodów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości