Powiem szczerze że ten wywiad bardzo mi się nie podobał.
Potraktowali Was za przeproszeniem jak gówniarzy którzy jeżdżą na deskorolkach, zrobiliście fajną akcję, o której pisze kilka krajów, a na Naszym podwórku odstawili taką chałę wszystko szybko by zmieścić się w pięciu minutkach, wywiad po łebkach zero zainteresowania z ich strony, zero zrozumienia (było to widać po tych wypomadowanych redaktorkach), a najgorsze że wpadli w taki pośpiech że nawet nie słuchając Was nie pozwalali kończyć zdań przez Was wypowiadanych
Ogólnie masakra.
Adam za tą akcję wielki szacun, wiem dobrze, że to nie było proste w tamtym roku akcja trochę zawiodła, widziałem twoje zacięcie w tej kwestii choć pewno reszta wycieczki nie była tak bardzo zaaferowana odpalaniem , na forum strefy zero też raczej słabe zainteresowanie.... Ty wytrwałeś i tym razem piękne zdjęcia piękne filmy, masa roboty w zimnie i Tobie głównie należą się gratulacje że wywołałeś ogólne "światowe" poruszenie. Przypuszczam że teraz mogą sypnąć się różne pomysły turystów w Czarnobylu, A Twoje fotki w sieci już będą krążyć na dobre

Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego. Na tym forum łączymy teorię z praktyką. Nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. ;)