Utilizer napisał(a):teren prywatny.. to pewnie nie działa
Luk napisał(a):
A oto OURW250 na prywatnej posesji przy ul. Dolnej Wsi. Pamiętam tę oprawę od dzieciństwa, gdyż moja babcia wynajmowała tam garaż do 2003 roku. Wtedy nie było bramy, a nawierzchnia nie była utwardzona. Niestety nie pamiętam, żeby ta oprawa kiedykolwiek świeciła. Ale cud, że wisi ona aż do dzisiaj. -
Utilizer napisał(a):No nwm czy to OURW, na fotach ze StreetView nie widać za dobrze, weź ją sfoć kiedyś
Lampka napisał(a):Wydaje mi się, że OURW montowano tam od nowości - już na zdjęciach ulicy Dworcowej z około 70 roku widziałem kiedyś, że były tam na wysięgnikach OURW. Prawdopodobnie przetrwały również aż do malagizacji centrum miasta w latach 90-tych. Podejrzewam, że była to "moda" na ten typ oprawy, jak obecnie Malagi - OURW kiedyś było sporo w mieście.
Lampka napisał(a):pomalowali metalowe słupy na Wrocławskiej na czarno. Ale na tym się skończyło.
neon44 napisał(a):Lampka napisał(a):pomalowali metalowe słupy na Wrocławskiej na czarno. Ale na tym się skończyło.
Przetarg na dokumentację modernizacji już jest więc pewnie w przyszłym roku zmodernizują.
Częstochowska też powinna być zmodernizowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości