Utilizer napisał(a):Bardzo dobrze z peningiem będzie jasno, ale ja bym nie poświęcił OURW dla tego ruskiego szajsu nawet jeśli jest rzadki (w Polsce)
latarnik napisał(a):Ta RKU jest aluminiowa? Bo stalowe na ogół są w bardzo tragicznym stanie, jedna rdza... Ciekawe ile zostało z oryginalnego osprzętu, bo widzę że siedzą dwie żarówki. Wymiana na sodową OURW na plus, będzie jasno
trojmiejski napisał(a):Ta oprawa jest fabrycznie dwulampowa?
Whites86 napisał(a):wstydzil bys się …. do OURW sode dawać....
Utilizer napisał(a):Bardzo dobrze z peningiem będzie jasno,
Utilizer napisał(a):le ja bym nie poświęcił OURW dla tego ruskiego szajsu nawet jeśli jest rzadki (w Polsce)
Whites86 napisał(a):Utilizer napisał(a):Bardzo dobrze z peningiem będzie jasno, ale ja bym nie poświęcił OURW dla tego ruskiego szajsu nawet jeśli jest rzadki (w Polsce)
dobrze ? wystarczająco dużo sody jest wszędzie... z nowym LRFem OURW również radzi sobie bardzo dobrze, ewentualnie upakować tam jakiś MH
Mam identyczną OURW250-1, tyle, że fabrycznie nową, dlatego nie żal mi tej oprawy; poza tym mogę mieć takich OURW i 10, więc nie ma czego żałować.
tommykrk napisał(a):Mam identyczną OURW250-1, tyle, że fabrycznie nową, dlatego nie żal mi tej oprawy; poza tym mogę mieć takich OURW i 10, więc nie ma czego żałować.
Zrobisz zdjęcia tego nowego egzemplarza i wrzucisz na forum?
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość