W środku RAZNO LDC 40W

Whites86 napisał(a):rury prawilne, ale ta wersja famora to lipa, zdecydowanie wolę tą z całym kloszem bez tych boków
Tomasz napisał(a):Whites86 napisał(a):rury prawilne, ale ta wersja famora to lipa, zdecydowanie wolę tą z całym kloszem bez tych boków
mam taką w kotłowni i jak dla mnie to jest masakra, strasznie trudno zdjąć klosz, ten u mnie w pokoju to śrubkę odkręcisz, wysuwasz klosz i już
Whites86 napisał(a):Tomasz napisał(a):Whites86 napisał(a):rury prawilne, ale ta wersja famora to lipa, zdecydowanie wolę tą z całym kloszem bez tych boków
mam taką w kotłowni i jak dla mnie to jest masakra, strasznie trudno zdjąć klosz, ten u mnie w pokoju to śrubkę odkręcisz, wysuwasz klosz i już
serio ? w czym widzisz trudność ? w odchyleniu 6 haczyków ? prędzej się napieprzysz przy wkręcaniu tej sruby, niech ci jeszcze spadnie i poleci gdzies pod meble, powodzenia ;]
Tomasz napisał(a):W tym że przy odchylaniu trzeba się nieźle napracować - przynajmniej w moim egzemplarzuO wiele lepszym rozwiązaniem jest dla mnie ta wersja z czarnymi boczkami.
Whites86 napisał(a):Tomasz napisał(a):W tym że przy odchylaniu trzeba się nieźle napracować - przynajmniej w moim egzemplarzuO wiele lepszym rozwiązaniem jest dla mnie ta wersja z czarnymi boczkami.
https://youtu.be/h-CC6S6jnHI
serio ? Ty tak na poważnie ? czy tylko sztucznego problemu szukasz
Utilizer napisał(a):Oprawa fajna, ale ta Razno hmm :/ ja tam trzymam się zdania że pod mleczny klosz warto do klasyka wsadzić dobrej jakości T8
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości