Gismot napisał(a):przepiękny widok, ciekawe, czy świeci
Alexander napisał(a):Gismot napisał(a):przepiękny widok, ciekawe, czy świeci
Oczywiście. Niestety nie mam jak zrobić zdjęć, kilka razy byłem tylko przejazdem...
lumix26 napisał(a):Alexander napisał(a):Gismot napisał(a):przepiękny widok, ciekawe, czy świeci
Oczywiście. Niestety nie mam jak zrobić zdjęć, kilka razy byłem tylko przejazdem...
chcesz powiedzie,c że to oświetlenie jest czynne? jakie tam źródła są ?
Alexander napisał(a):Wymieszane, i MIXy, i żarówki. Co prawda większość nie świeci, a lampy są wydojone.
Filip napisał(a):Alexander napisał(a):Wymieszane, i MIXy, i żarówki. Co prawda większość nie świeci, a lampy są wydojone.
Zgłoś awarię oświetlenia, wtedy oprawy powinny otrzymać nowe źródełka, być może nawet zamienniki żarówek wykonane w technologii LED. Kiedyś widziałem OBp-1 ze źródłem diodowym.
Alexander napisał(a):Filip napisał(a):Alexander napisał(a):Wymieszane, i MIXy, i żarówki. Co prawda większość nie świeci, a lampy są wydojone.
Zgłoś awarię oświetlenia, wtedy oprawy powinny otrzymać nowe źródełka, być może nawet zamienniki żarówek wykonane w technologii LED. Kiedyś widziałem OBp-1 ze źródłem diodowym.
Tych opraw w dokumentacji dawno nie ma, takie ot pozostałości, ciekawe tylko dlaczego są czynne, być może mieszkańcy sami "na lewo" je konserwują.
Alexander napisał(a):Niestety nie mam jak zrobić zdjęć, kilka razy byłem tylko przejazdem...
Alexander napisał(a):Alexander napisał(a):Niestety nie mam jak zrobić zdjęć, kilka razy byłem tylko przejazdem...
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości