Wojtek26162 napisał(a):W dalszej części jest już tylko i wyłącznie lepiejOprawa Philips OPK236N z świetlówkami Piła 865 + Sylvania daylight de luxe 860
![]()
Dalej jest hermetyk bemko, niby chinol ale przynajmniej ma stateczniki magnetyczne. Obsadzony piłami 840 i 865![]()
famabud napisał(a):Ja u siebie w łazience zmieszałem sobie 830 z 840 i jest to imo dość kompromisowe rozwiązanie (nie za ciepłe, nie za zimne, takie pryma sort xD) i wydaje mi się że CRI takiego "systemu" jest lepsze.
KaszeL napisał(a):Ale kombinujecie chłopaki. Przecież bez problemu można kupić /950 albo nawet /954. Obie mają światło dużo lepsze niż takie mieszańce
Whites86 napisał(a):Wojtek26162 napisał(a):W dalszej części jest już tylko i wyłącznie lepiejOprawa Philips OPK236N z świetlówkami Piła 865 + Sylvania daylight de luxe 860
![]()
Dalej jest hermetyk bemko, niby chinol ale przynajmniej ma stateczniki magnetyczne. Obsadzony piłami 840 i 865![]()
nawet nie wiesz jak bardzo doceniam te mieszanie barw, mało kto tak robi, a daje to dość dobre efekty
famabud napisał(a):Ja u siebie w łazience zmieszałem sobie 830 z 840 i jest to imo dość kompromisowe rozwiązanie (nie za ciepłe, nie za zimne, takie pryma sort xD) i wydaje mi się że CRI takiego "systemu" jest lepsze.
Powrót do Oświetlenie wewnętrzne budynków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości